sonja_dahlgren_adaptogen_workshop_1.jpg

Villkor för anmälan
Anmälan är bindande och kursavgiften betalas i shopen vid anmälningstillfället. 

Om jag (Sonja Dahlgren) av någon anledning skulle bli tvungen att ställa in workshopen (allvarlig sjukdom, familjeangelägenhet etc.) återbetalas hela det inbetalade beloppet.

Vid färre än fyra anmälda förbehåller jag mig rätten att ställa in workshopen och återbetalar i så fall hela det redan inbetalade beloppet.

Adaptogener & Matstyling - Frukostworkshop 23/2 2018

Adaptogener är trendigare än någonsin, men vad är det för något och är det verkligen nödvändigt? Vill du lära dig mer om adaptogener, hur de smakar och vad de kan göra för din hälsa och dina hormoner? Vill du kanske sluta helt, eller minska ned, på kaffet och letar efter alternativ? Vill du träffa andra likasinnade under en mysig frukost och få inblick i hur en matstylist jobbar? Då är denna mini-workshop för dig!

Det kommer att bli en morgon fylld av inspiration, stylingtips samt en härlig plantbaserad frukost! 

Jag berättar om varför jag minskade ned på kaffet och tipsar om härliga alternativ i form av olika adaptogen-lattes och "moon milks", som vi också smakar på. Jag kommer också att styla glutenfria avokadomackor och en härlig fruktsallad som vi sedan äter till frukost. Du kommer att få se hur jag går till väga när jag väljer rekvisita samt hur det går till när jag sätter ihop rekvisita och mat för en bild. På vägen får du massor av inspiration, tips och tricks!

När, var och hur?

Workshopen kommer att hållas i Göteborg Tandkullegatan 40, Västra Frölunda - fredagen den 23/2 klockan 9.00-12.00. Du tar dig hit med spårvagn nummer 11 eller med bil. Parkering finns på gatan.

Pris: 895 sek (inkl. moms) – frukost och en fin goodiebag från Bodystore ingår.

Anmäl dig genom att gå till sidan ”SHOP” och lägg workshopen i kundkorgen. När du checkat ut och betalat får du ett bekräftelsemejl som gäller som din biljett till workshopen. Mejla mig gärna separat om du har någon matallergi eller preferens som jag behöver veta i förväg. 

Det finns 10 platser till workshopen, så vänta inte för länge innan du bestämmer dig. Varmt välkommen med din anmälan!

Workshopen är sponsrad av Bodystore

sonja_dahlgren_adaptogen_workshop_5.jpg