sonja_dahlgren_food_25.jpg

Villkor för anmälan
Anmälan är bindande och kursavgiften betalas i shopen vid anmälningstillfället. 

Om jag (Sonja Dahlgren) av någon anledning skulle bli tvungen att ställa in workshopen (allvarlig sjukdom, familjeangelägenhet etc.) återbetalas hela det inbetalade beloppet.

Vid färre än fyra anmälda förbehåller jag mig rätten att ställa in workshopen och återbetalar i så fall hela det redan inbetalade beloppet till de anmälda.

Matfoto & Matstyling - Workshop i Göteborg 5/10 2018

Vill du lära dig hur en matbild blir till? Undrar du hur sjutton man får till det där krispiga ljuset och härliga blänket i maten? Vill du lära dig vilken rekvisita som passar bäst till vilken maträtt? Då är det här workshopen för dig! Det kommer att bli en dag fylld av inspiration, styling- och fototips, "hands-on" övningar samt en underbar lunch! Vi kommer att styla och fota två höstiga rätter (en matig och en dessert) - och så äter vi förstås upp maten när vi har fotat den. Kan du tänka dig ett bättre sätt att inleda den mörka årstiden?

Vi kommer bland annat att gå igenom
• Arbetsflöde från val av rekvisita och råvara till färdig bild - jag visar steg för steg hur en typisk matfotografering kan se ut
• Naturligt ljus - hur använder man det på bästa sätt?
• Tips och tricks - styling, komposition, färg och textur m.m.
• Kamerainställningar, vinklar, utrustning m.m.
• Efterbehandling (Lightroom, Photoshop)

För vem?
Workshopen riktar sig till dig som har ett stort intresse för mat och att fotografera den. Du kanske bloggar/instagrammar eller jobbar som influencer. Du vill utvecklas i att använda naturligt ljus och rekvisita för att på ett enkelt sätt kunna fota mat hemma. Egen kamera (och/eller telefon med kamera) samt baskunskaper om den krävs för att kunna hänga med i tempot.

När, var & hur?

Workshopen kommer att hållas i Göteborg Tandkullegatan 40, Västra Frölunda - fredagen den 5/10 klockan 9.30-14.00. Du tar dig hit med spårvagn nummer 11 eller med bil. Parkering finns på gatan.

Pris: 3 200 sek (inkl. moms) – tvårätters lunch ingår.

Anmäl dig genom att gå till sidan ”SHOP” och lägg workshopen i kundkorgen. När du checkat ut och betalat får du ett bekräftelsemejl som gäller som din biljett till workshopen. Mejla mig gärna separat om du har någon matallergi eller preferens som jag behöver veta i förväg. 

Det finns sju platser till workshopen, så vänta inte för länge innan du bestämmer dig! Varmt välkommen med din anmälan!

sonja_dahlgren_cover_12.jpg